Bovenaan in Google

 

Vergeet niet dat hoe beter uw inhoud is, hoe waarschijnlijker het is dat het bovenaan in Google komt te staan. Neem dus de tijd voor elk artikel dat u schrijft en de inspanning zal de moeite waard zijn!

Stap 1: Zorg dat uw site opvalt


Er zijn vele manieren om op te vallen die ik zo zal behandelen, maar u zou gebruik moeten maken van uw naam, merk of bedrijf als uw domeinnaam om de kans te vergroten dat een bezoeker zich u herinnert.

Kies gewoon een memorabele en relevante naam voor uw site, zodat mensen hem later gemakkelijk kunnen vinden. Google zal generieke namen of namen die geen trefwoorden bevatten die verband houden met wat u aanbiedt, afstraffen, maar er is geen manier om dit te omzeilen als u wilt opvallen.

Stap 3: Schrijf inhoud die nuttig is voor uw bezoekers of lezers


Mensen zullen minder snel terugkomen als je ze niet geeft wat ze willen, dus zorg ervoor dat je artikelen nuttige informatie bevatten over het onderwerp. Dit kan zo simpel zijn als het opnemen van een goede FAQ sectie op uw site waar bezoekers snel het antwoord kunnen vinden dat ze zoeken en verder kunnen gaan met iets anders. Zorg er ook voor dat het accuraat en up-to-date is!

Kopieer niet het werk van andere mensen; vergeet niet, plagiaat is NOOIT een aanvaardbare manier om de pagina rang te verhogen en zal u in ernstige problemen met Google (we hebben allemaal gezien dat die 'how to' artikelen gevuld met tekst van andere sites). Zorg ervoor dat elk artikel een unieke inhoud heeft en zorg ervoor dathet artikel is gemakkelijk te navigeren.

Stap 5: Link uw site met andere relevante sites


Probeer sites te vinden die gerelateerd zijn aan de uwe en maak een link zodat u het verkeer kunt delen in plaats van het allemaal naar één plaats te laten gaan. Probeer ook, indien mogelijk, een link te krijgen van een site met een hoge ranking of nog beter, een link van hun homepage. Met deze methode, bent u niet alleen het verhogen van uw pagina rang, maar ook het verbeteren van de algemene bevordering van uw website door het gebruik van iemand anders de autoriteit in hun vakgebied. U kunt dit doen door webmasters van relevante sites te e-mailen en hen om een linkruil te vragen (door hetzelfde verzoek op meerdere websites te plaatsen) of door artikelen voor deze mensen te schrijven die zij dan op hun eigen site kunnen herpubliceren met een link terug naar de jouwe.

Stap 6: Voeg Meta Tags en Titels toe


De meta-tags moeten accuraat zijn zodat Google kan begrijpen waar elke pagina over gaat. Dit komt omdat zoekmachine spiders of 'bots' het web afstruinen op zoek naar relevante trefwoorden, dus als je veel pagina's hebt met vergelijkbare namen maar totaal verschillende onderwerpen, zal dat hen verwarren. Ze kunnen besluiten om uw site een lage rang te geven alleen gebaseerd op de titel, zelfs als uw inhoud precies is waar mensen naar zoeken! Zorg er dus voor dat wanneer iemand zoekt op relevante trefwoorden die verband houden met uw vakgebied, hij precies krijgt wat hij wil en niet iets irrelevants (dit gaat terug naar het artikel dat ik onlangs schreef over hoe komt mijn website bovenaan in Google).

Stap 7: Optimaliseer uw site voor zoekmachines


Wanneer u uw site optimaliseert, wilt u de meest relevante trefwoorden in de titel van elke pagina op uw website opnemen. Prop deze echter niet vol met irrelevante zinnen, want dit zal het tegenovergestelde effect hebben en Google kan uw site zelfs bestraffen als ze merken dat er te veel trefwoorden aanwezig zijn of dat er niet genoeg wordt gezegd over het onderwerp. Zorg er wel voor dat u synoniemen gebruikt van uw hoofdwoord zodat Google ze ziet als aparte woorden met verschillende betekenissen in plaats van slechts één ding dat niet erg nuttig is.

Vergeet ook niet om een sitemap-bestand toe te voegen om zoekmachines te helpen al je artikels en webpagina's te vinden zonder ze allemaal manueel te moeten doorzoeken (wat veel van hun tijd in beslag neemt). Op deze manier zal je website veel sneller geïndexeerd worden. Een sitemap bestand is gewoon een lijst van alle pagina's op je site, maar maak je geen zorgen als je niet zeker weet wat dit is - er zijn genoeg tools online die dit voor je kunnen doen!

En ten slotte, zorg ervoor dat je je sitemap (zoals ik al eerder zei) bij Google en Bing indient, zodat ze weten waar alles staat.

Stap 8: Word sociaal


Social media is de laatste tijd erg belangrijk geworden op het gebied van online marketing. Het is gratis te gebruiken en je hebt enorme communities zoals Facebook, Twitter en Pinterest tot je beschikking. Probeer iets weg te geven (zoals een ebook of kortingsbon) zodat mensen het kunnen delen op hun eigen sociale netwerken; dit zal je dan verkeer en hogere zoekmachine rankings opleveren.

Stap 9: Zorg dat uw inhoud wordt gedeeld


Afgezien van sociale media, zijn er ook andere sites zoals Digg, StumbleUpon en Reddit waar u uw artikelen kunt indienen om er door hun gemeenschap op te laten stemmen. Als het genoeg stemmen krijgt, zal het viraal gaan en zullen mensen het gaan delen - dit is van onschatbare waarde voor het verkrijgen van de broodnodige exposure.

Stap 10: Meet de resultaten


Zoals met alles in het leven, als je niet meet en bijhoudt wat de effecten zijn van wat je online doet, hoe zul je dan weten of iets werkt of niet? Daarom hebt u analysesoftware nodig die bijhoudt welke zoekwoorden mensen gebruiken om uw site te bereiken, zodat u met die informatie uw toekomstige strategieën kunt verbeteren. Het is ook belangrijkom uw sociale media-activiteit te volgen. Als iets veel aandacht lijkt te krijgen, wilt u proberen er uw voordeel mee te doen zolang het duurt!

Aan de andere kant, als u een online marketing strategie gebruikt die helemaal niet werkt of die zijn oorspronkelijke vonk verliest, zorg er dan voor dat u ermee stopt - tenslotte, waarom tijd verspillen aan iets dat niet werkt? Soms is dit omdat er betere manieren zijn om hetzelfde doel te bereiken; bijvoorbeeld, misschien is het schrijven van blogberichten met veel interne links die terugverwijzen naar uw website nuttiger dan alleen maar proberen om meer bezoekers te krijgen via zoekmachines. Wat je redenen ook zijn om verkeer van zoekmachines te krijgen, zorg ervoor dat de kwaliteit nooit daalt en dat er altijd ruimte is voor verbetering, zelfs als je verkeer al hoog is.

Ik hoop dat je deze post nuttig vond, laat het me weten als dat zo was in de commentaren hieronder! Als je meer wilt lezen over mijn website en hoe ik bovenaan in Google ben gekomen.

Conclusie van het artikel: Zorg ervoor dat je alles meet en bijhoudt, zodat je je strategieën kunt verbeteren en grote veranderingen kunt doorvoeren als dat nodig is. Probeer ook om verschillende bronnen van verkeer te gebruiken (interne links, blog posts met broncode, enz.) in plaats van je te concentreren op één type bezoeker - dit zal helpen om je verkeer in de loop van de tijd op peil te houden! 


Tumblr hoog in Google

Anchor bovenaan Google 

Twitter Hoog in Google

Reacties

Populaire posts van deze blog

seo cursus

seo zelf doen

keukenmessen